Daca te-ai hotarat ca e cazul sa aduci in viata ta putina culoare, pestii de acvariu sunt o solutie foarte buna pentru a-ti umple viata. Daca acum ceva vreme varietatea de pesti si de solutii pentru acestia erau reduse, astazi poti alege cele mai deosebide modele si te poti juca in voie cu estetica acvaristica.

Iata cateva specii foarte interesante pe care le poti achizitiona prin intermediul PetBazar.ro:

Clasicii Guppy – O specie ideala pentru orice acvariu, deoarece este foarte rezistenta si se intretine usor. Guppy sunt originari din Africa de Sud si ies in evidenta prin faptul ca sunt foarte activi si foarte prietenosi. Coloritul lor este unul viu si divers, masculii fiind cei mai colorati iar femelele fiind ceva mai sterse.

Ciclide – O alta categorie de pesti foarte raspandita si foarte interesanta, ciclidele sunt niste pesti originari din Africa sau America. Ciclidele fac parte dintr-o familie cu peste 1600 de specii, asadar diversitatea acestor pesti este una foarte mare. Sunt caracterizati de faptul ca sunt usor de intretinut  si de crescut si au o coloristica extrem de diversificata, facand din acvariul tau un adevarat curcubeu.

Neoni – sunt o alta specie de pesti foarte iubita. Se diferentiaza de ceilalti pesti prin dunga luminoasa pe care o au de-a lungul intregului corp. Fiind o specie de grup, este indicat sa fie crescuta intr-un acvariu populat cu cel putin inca 10 exemplare. Originara din America de Sud, familia Charachidae este si ea o familie extrem de populata, numarand nu mai putin de 1300 de specii.

Pe langa acestea, mai poti gasi numeroase specii foarte variate, de la carasei aurii pana la specii mult mai rare si sa iti construiesti un acvariu mulat perfect pe personalitatea ta. Iti recomandam ca, dupa ce te-ai hotarat ce specii iti doresti in viitorul acvariu, sa te informezi foarte bine in ceea ce priveste pretentiile fiecarei specii, pentru a beneficia de niste pesti sanatosi si fericiti.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro