In incercarea de a crea un mediu cat mai aproape de cel natural in acvariul pe care il detii, trebuie sa tii cont de toate detaliile. Un detaliu foarte important este temperatura apei. Atat pestii cat si plantele din acvariu au nevoie de o temperatura constanta, iar fluctuatiile de temperatura care pot aparea in mediul extern, trebuie evitate in acvariu.

Din fericire, exista numeroase instrumente care au rolul de a mentine o temperatura perfecta in acvariu, iar acestea se impart in functie de mai multe criterii si, evident, in functie de buget.

Ce anume trebuie sa cumperi pentru o temperatura perfecta in acvariu?

Oferta este una foarte variata. In primul rand, vei avea nevoie de un incalzitor. In functie de marimea acvariului pe care il detii si de bugetul pe care il ai la dispozitie, te poti orienta catre incalzitoare mai puternice sau mai slabe, mai scumpe sau mai ieftine. Este esential ca incalzitorul sa detina un termostat, pentru a pastra mereu o temperatura constanta.

Pentru a verifica temperatura, iti recomandam achizitionarea unui termometru.

Preturile pentru un incalzitor incep de la cateva zeci de lei si pot ajunge la cateva mii de lei, in functie de puterea pe care o au. Pretul unui termometru este, in general, destul de mic, intre 5 si cateva zeci de lei.

E recomandat sa te informezi bine inainte sa achizitionezi incalzitorul, pentru a investi inteligent in varianta de care ai nevoie.  Sunt numeroase metode prin care iti poti da seama de ce incalzitor ai nevoie: poti intreba pe internet, pe forumuri de specialitate sau  poti intreba direct pe pagina de suport a magazinului de unde vrei sa cumperi.

De asemenea, pe langa incalzitor, vei avea nevoie si de un racitor, in cazul in care temperatura apei ajunge la valori prea mari.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro