Nu intotdeauna apa pe care o folosesti in mod normal la activitatile zilnice este si cea mai buna apa pentru pesti. De obicei apa de la chiuveta contine substante care pot dauna micilor vietati, iar apa din comert este prea scumpa. Inchipuie-ti ca pentru un acvariu de 1000 de litri ar trebui sa cumperi 100 de bidoane de 5 Litri de apa a cate 5 lei fiecare. Nu este o investitie rentabila.

Pentru a le oferi pestilor tai un mediu placut de viata, exista numeroase produse care imbunatatesc calitatea apei. Iata cateva produse de care acvariul tau ar putea avea nevoie:

Seachem ParaGuard – este o solutie care odata turnata in apa elimina tot ce inseamna paraziti, bacterii si virusuri, eliminand riscul de imbolnavire al pestisorilor.

Jbl Aquatrop – este un produs care tine mai mult de estetica acvariului. Turnat in apa, acesta transforma culoarea apei, dandu-i un efect coloristic special.

Jbl Acclimol – este un produs ideal in momentul in care aduci noi locatari in acvariu. Turnat in apa, acesta ajuta pestii noi sa se adapteze fara sa fie stresati.

Jbl Biotopol – are rolul de a conditiona rapid apa de la robinet si de a o transforma intr-o apa ideala pentru acvariu si pentru vietatile din el. Pe langa asta, protejeaza si membranele mucoaselor pestilor si scade nivelul de stres din acvariu.

Pe langa acestea, mai exista numeroase solutii care elimina algele, testeaza apa pentru a determina diverse concentratii de substante din ea si o limpezesc pentru a face din viata pestilor una cat mai lunga si mai fericita.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro