In sfarsit te-ai hotarat asupra unor pestisori care sa iti linisteasca momentele mai tensionate ale vietii si sa iti puna la incercare capacitatea de ingrijire a unor fiinte acvatice. Ceea ce nu stiai insa, este ca aventura prin care trebuie sa treci pentru a avea niste pesti fericiti si frumosi este una mult mai complexa decat a-i pune intr-un acvariu de sticla si a le lua de mancare.

Ca si la oameni, ambientul este totul pentru dragalasii inotatori. Asadar trebuie sa acorzi mare atentie achizitiei acvariului si amenajarii lui.

In primul rand, trebuie sa tii cont de urmatoarele criterii pentru a determina marimea acvariului: Numarul de pesti pe care il ai sau pe care il doresti, spatiul disponibil si nu in ultimul rand, bugetul.

Gasesti acvarii impresionante, de 450 de litri care sa aduca o parte din ocean la tine acasa sau acvarii mici, de pana in 10 litri, in care un peste Betta sa poata capta atentia intregii familii.

De asemenea, oferta este foarte complexa si in ceea ce priveste forma acvariilor. De la acvariile triunghiulare, care sa umple colturile camerelor pana la acvarii sub forma de bol care pot fi folosite pe post de decoratiune sau acvarii dreptunghiulare, perfecte pentru un perete care se vrea a fi dinamic.

Daca nicio oferta de acvarii gata construite nu este pe placul tau, iti poti pune imaginatia la contributie si iti proiecta singur acvariul dorit, pe care ulterior sa-l faci la comanda.

Dupa ce te-ai hotarat asupra acvariului, trebuie sa gasesti si suportul pe care va sta. Iti oferim mese de acvariu aratoase, care sa poata cuprinde tot ceea ce e necesar unor pestisori, cu compartimente pentru mancare sau pentru decoratiunile care sunt in asteptare si cu un design care sa se incadreze perfect in orice camera.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro