Daca ai o reptila, un scorpion sau o broasca testoasa si nu ai inspiratie, chef sau timp sa ii construiesti de unul singur un terariu, exista varianta cumpararii locuintei pentru animalutul tau, gata construita.
Exista numeroase variante de terarii, care se potrivesc perfect diferitelor tipuri de reptile, iar preturile variaza intre 50 si 1200 de lei.
Pentru reptile si amfibieni este ideal un terariu de minim 90x60x45 cm, pentru a putea amenaja un mediu cat mai aproape de realitate si pentru ca animalul care va locui aici sa nu se simta sufocat. Oferta pentru acest tip de terariu se ridica la 1000 de lei. Daca locatarul terariului nu este foarte pretentios sau daca este mai micut, ar fi potrivit si un terariu de 90x45x45 cm. Costul pentru un astfel de obiect este intre 750 si 900 lei.

Daca  doriti sa mutati dintr-o parte in alta o reptila sau o tarantula, exista terarii din plastic care le asigura toate conditiile. Acestea costa aproximativ 50 de lei si gazduiesc fara nicio problema tarantulele sau reptilele aflate in carantina.

Daca ai o broasca testoasa, poti opta pentru un terariu din plastic, sub forma de bol, care este amenajat cu o insulita in centru, in care micuta locatara sa se poata odihni.

Oricare ar fi alegerea ta in materie de terarii, trebuie sa tii cont de urmatoarele criterii: acesta trebuie amenajat in asa fel incat locatarul ei sa fie multumit in totalitate, trebuie sa aiba o lumina care sa imite cat mai mult lumina naturala si trebuie sa aiba spatiu suficient pentru o desfasurare completa a reptilei.

Daca nu te multumeste niciun terariu gata facut din comert, insa nici nu te pricepi sau nu vrei sa iti construiesti singur unul, exista numerosi specialisti care iti vor construi terariul de care ai nevoie, la comanda.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro