Dupa ce ai reusit sa iti pui la punct un terariu asa cum ti-ai dorit si totul este aranjat intr-un mod optim si sanatos pentru locatarul lui, trebuie sa gasesti solutia optima pentru a mentine ordinea, disciplina si curatenia in terariu.

Pe langa un program saptamanal de curatenie si o grija maxima asupra tuturor elementelor prezente, exista solutii pe piata, care iti pot usura munca si care raspund la foarte multe cereri ale pasionatilor de reptile, amfibieni si scorpioni.

Cele mai multe solutii sunt pentru terariile care contin apa, adica, in principiu, pentru cele in care locuiesc broscute. Exista urmatoarele substante si solutii pentru ingrijirea terariilor:

- Solutii pentru tratarea apei din terariu, recomandate terariilor in care vietuiesc broscute.

- Solutii care protejeaza broasca testoasa de parazitii exteriori;

- Solutiile care elimina clorul sau diverse deseuri din apa sau solutii care elimina mirosurile neplacute din interiorul terariilor;

- Solutii pentru curatarea geamurilor din terarii.

Pentru terariile fara apa, exista diverse solutii care ajuta vietuitoarele din ele. Printre ele se remarca solutiile pentru deparazitarea interna sau externa a serpilor si soparlelor sau solutii pentru eliminarea mirosurilor neplacute din interiorul terariilor.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro