Cand te hotarasti ca a venit timpul sa cresti un animal, in special cand este vorba de unul exotic precum o soparla, un sarpe sau o broasca testoasa, trebuie sa te informezi extrem de bine. Pentru a-i putea oferi o viata cat mai usoara si fericita, trebuie sa tii cont de mai multe criterii:
- In primul rand, trebuie sa tii cont de specia pe care o doresti si de pretentiile pe care le are. Fiecare specie are anumite doleante si se simte bine intr-o anumita atmosfera, pe care tu trebuie sa o creezi aproape identic cu cea originala;
- In al doilea rand, trebuie sa tii cont de alimentatia vietatii . Este important sa ii oferi toti nutrientii de care are nevoie.
- Daca te hotarasti sa tii intr-un terariu mai mult de o specie, trebuie sa fii foarte atent la compatibilitatea dintre cele doua. Chiar daca sunt din aceeasi categorie de vietuitoare, s-ar putea sa nu se inteleaga si, la un moment dat, sa asisti la o cearta pe teritoriu.
Toate informatiile de care ai nevoie le vei gasi in carti sau reviste de specialitate. Una dintre cele mai importante reviste cu informatii este Aquarrium si Terrarium. Cu o aparitie lunara, aceasta revista iti ofera informatii extrem de importante pentru acvariul sau terariul tau. Pretul revistei este de 8-9 lei.
Daca nu te incanta revista, intotdeauna vei gasi numeroase informatii online si foarte multi oameni pasionati de acelasi lucru ca si tine, care vor fi incantati sa iti ofere informatii. Cel mai important este sa nu te apuci de un lucru fara sa stii foarte bine ce faci.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro