Iti plac soparlele, serpii, broscutele sau scorpionii? Cu siguranta te-ai gandit, nu de putine ori, sa iei una dintre aceste vietati la tine acasa. Daca te-ai hotarat in sfarsit sa iti aduci un nou prieten de care sa ai grija, trebuie sa te hotarasti si asupra speciei. Din fericire, oferta petshop-urilor este una foarte bogata, fapt care iti va face, insa, decizia mult mai grea. Iata cateva idei de vietati din domeniul teraristic, pe care le poti lua acasa:

Geko Leopard – O reptila recomandata incepatorilor datorita faptului ca este foarte usor de intretinut. Raspandita pe teritoriul dintre Irak si India, Geko Leopard isi desfasoara activitatea in principal noaptea, ziua ascunzandu-se sub pietre sau in crapaturi. Aceasta specie se hraneste cu insecte, cum ar fi greieri, gandaci, furnici sau paianjeni. Spatiul necesar pentru o astfel de soparla este de minim 50x30x40 cm.

Heteromus Petersii – Un scorpion extrem de simpatic, are clestii foarte puternici si prefera sa stea in locuri cu multe ascunzatori, unde poate sa isi petreaca timpul.

Lasiodora Parahybana – Daca esti pasionat de tarantule si esti incepator in ceea ce le priveste, aceasta specie este speciala pentru tine. Este o tarantula care poate atinge marimi impresionante, de pana la 25 cm, iar ingrijirea ei este una destul de usoara. Pretul unei astfel de vietati este intre 48 si 150 de lei si difera in functie de marime si de varsta.

Phisignatus Cocincinus – O soparla foarte frumoasa, denumita si Dragonul Chinez, poate ajunge pana la 1 metru lungime. Nu este, insa, recomandata incepatorilor, deoarece pretentiile ei sunt foarte mari si este destul de dificil sa amenajezi un terariu pentru ea.

Daca vrei mai mult, poti achizitiona serpi. De la Pitoni pana la serpi Boa, acestia se gasesc cu usurinta in comert, iar pretul lor incepe de la 200 de lei si poate ajunge la cateva mii de lei.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro