Pentru a oferi un mediu cat mai placut animalului din terariul tau, trebuie, in primul rand sa ii oferi toate conditiile in ceea ce priveste temperatura. Dupa ce te hotarasti ce animal vrei sa cresti, trebuie sa te informezi foarte bine despre mediul in care traieste si, foarte important, despre temperatura optima pentru el.
Dupa ce ai aflat aceste informatii extrem de valoroase, trebuie sa gasesti solutiile cele mai bune pentru a crea o temperatura perfecta in terariul tau.
Pentru asta, ai de ales intre mai multe accesorii, de la termometre pana la incalzitoare si racitoare, care iti ofera fie doar primul rol pe care il au, fie mai multe roluri, printre care si cel estetic.
La termometre, ai de ales intre variante de termometre analog, care iti ofera citiri atat in grade Celsius cat si in grade Fahrenheit, cu preturi pana in 30 de lei, termometre digitale sau LCD cu preturi de pana in 40 de lei, sau termometre complexe, care pot fi conectate la un incalzitor sau un racitor, cu preturi de pana in 375 de lei.
Cand vine vorba de incalzitoare, situatia este ceva mai complexa. Ai de ales intre incalzitoare simple, incalzitoare pentru substrat sau incalzitoare care se integreaza perfect in mediul terariului, sub forma de pietre, trunchi de copaci sau diverse alte elemente care imita mediul natural al locatarului din terariu. Preturile pentru incalzitoare incep de la 40 de lei si ajung la maxim 170 de lei.
In cazul in care caldura depaseste temperatura normala pentru reptila ta, exista si varianta racitoarelor, acestea insa se gasesc mai greu si sunt mult mai rar intalnite printre pasionatii de teraristica.
Daca ai un terariu mai mare, este indicat sa folosesti mai multe incalzitoare, inclusiv unul de substrat, pentru a distribui caldura cat mai bine in spatiul terariului.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro