Daca te-ai hotarat sa iti iei un caine, trebuie sa te informezi foarte bine despre tot ceea ce inseamna ingrijirea lui, mai ales daca este prima data cand adopti un patruped in casa. 

Ce este foarte important sa cunosti? 

Cum sa hranesti cainele – Este esential sa gasesti reviste, carti sau informatii online despre cum se hraneste cainele tau. Fiecare catel are un anumit tip de alimentatie preferata si aceasta difera in functie de rasa, de talie sau de varsta. 

Cum iti dresezi cainele – Dresajul este, de asemenea, un element foarte important in educatia unui caine. Cu siguranta nu iti doresti sa isi faca nevoile acolo unde nu are voie sau sa fie agresiv cu alti caini sau, mai rau, cu oamenii. Pentru asta, trebuie sa te informezi foarte bine despre tot ceea ce inseamna dresajul la caini. Gasesti extrem de multe informatii, inclusiv carti special facute pentru asta. 

Cum il mentii sanatos – Sanatatea animalului tau este foarte importanta. Pentru a-l mentine sanatos insa, trebuie sa stii sa interpretezi anumite semne si simptome pe care le arata cand este bolnav sau cand il viziteaza anumiti musafiri nepoftiti. 

Toate aceste informatii le gasesti pe site-uri sau in carti si reviste de specialitate. Una dintre cele mai importante reviste dedicate cainilor, este ‘Dog Magazine’. In fiecare luna, aceasta revista ofera informatii valoroase despre nutritie, medicamentatie, dresaj si crestere canina. De asemenea, acorda atentie speciala fiecarei rase in parte. Pretul unei reviste este de doar 7 lei. 

O alta carte foarte importanta in ceea ce priveste cresterea catelului, este ’Ghidul cresterii puiului de caine’, care iti da toate informatiile despre tot ceea ce reprezinta cresterea unui caine, de la ceea ce trebuie sa manance pana la modul in care trebuie sa te comporti cu el. 

’Totul despre cainele tau’ este o alta carte complexa care, spre deosebire de ghidul pentru cresterea cainelui, contine informatii utile despre toate perioadele vietii unui caine.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro