Inevitabil, mai devreme sau mai tarziu vor veni momente in viata cainelui tau cand va avea nevoie de medicamentatie. Fie ca este vorba de o boala mai grava, fie de simple raceli, trebuie sa iei in considerare si posibilitatea achizitionarii de produse farmaceutice pentru caini.

Oferta, in ceea ce priveste medicamentele pentru caini, este foarte bogata si acopera toate ariile medicale. Iata cateva medicamente sau accesorii care te pot ajuta in relatia cu cainele si care, intr-un moment sau altul al vietii lui, ar putea sa il ajute:

Zgarda anti Parazitara – Se gaseste in mai toate farmaciile veterinare si este extrem de utila, deoarece tine musafirii nedoriti departe de catelul tau; 

Pill Crusher and Splitter – Un produs util, care te va ajuta sa administrezi mult mai usor medicamentatia cainelui;
Ipakitine – Nu este chiar un medicament, ci este mai degraba un supliment alimentar, care ajuta atat cainii cat si pisicile sa functioneze perfect din punct de vedere renal.

Sampon Dog Generation – Un sampon util pentru a scapa cainele de iritatii si pentru a tine departe parazitii nedoriti.
Zynkoxid Spray – Un spray extrem de util pentru cainii care s-au ranit intr-un fel sau altul. Ajuta rana sa ramana curata si sa nu se infecteze cu paraziti din exterior.

Plerion – Este un antiparazitar intern. Fiind animal, sunt sanse mari sa nu traiasca in cel mai igienic mod cu putinta, chiar daca tu ii oferi toate conditiile, si sa se infecteze cu diversi paraziti interni. Aceasta solutie este una perfecta pentru a elimina parazitii interni si pentru a evita aparitia altora.

Exspot – O solutie de asemenea utila pentru purici, care pot aparea la animalut cand nici nu te astepti. Aceasta solutie previne si trateaza tot ce inseamna musafiri nedoriti la caini: purici, capuse sau paduchi.

In cazul in care cainele tau da peste o problema medicala, cel mai important este sa achizitionezi medicamentatia dupa recomandarile veterinarului.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro