Este bine stiut faptul ca simpaticii catei sunt si foarte inteligenti, motiv suficient pentru a fi dresati si invatati sa respecte anumite reguli. Pentru asta insa, pe langa o cunoastere buna a tehnicilor de dresaj, exista si numeroase produse care te pot ajuta in aceasta aventura.

Cainele este un animal de grupa, care isi cunoaste bine pozitia ierarhica. Intr-un grup de caini, exista un conducator, care da startul la tot ce inseamna activitati si care este ascultat de restul grupului. Ierarhia nu se opreste aici insa, fiecare caine stiindu-si locul si aratandu-si influenta fata de cei inferiori ierarhic.
In momentul in care te hotarasti sa aduci un caine in casa, familia ta reprezinta grupul lui si trebuie sa isi stie bine locul. Iata ce produse te pot ajuta pentru o convietuire cat mai buna alaturi de cainele tau:

Fluier cu ultrasunete – Un element necesar in dresarea unui caine, care il poate ajuta sa invete ce e bine si ce nu e bine.

Spray Getoff – Invata atat cainii cat si pisicile sa nu isi faca nevoile in locurile nepermise. Pur si simplu dati cu sprayul in locurile in care isi face nevoile fara sa aiba voie si animalul va intelege ca acel loc este interzis.

Salopeta dresaj – In momentul in care te-ai hotarat sa iti dresezi cainele, trebuie sa te inarmezi cu rabdare si cu elemente de protectie. Chiar daca nu vrea sa te raneasca, sunt sanse ca acesta sa isi mai infiga coltisorii in locuri nepermise. Pentru a nu pleca ranit de la o sedinta de dresaj, este strict necesara o salopeta rezistenta. Pretul uneia este de 4-500 de lei.

Informatii dresaj – Tehnologia te ajuta enorm de mult sa faci o multime de lucruri pe care inainte nu le faceai pentru ca nu stiai cum. Este foarte usor sa te apuci de dresajul unui caine, cu ajutorul unor informatii speciale pe care le poti gasi pe Dvd-uri sau in carti.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro