Din momentul in care ai devenit posesor de caine, trebuie sa ai grija in mod deosebit de igiena lui. O igiena deficitara iti poate aduce mirosuri neplacute in casa si iti poate imbolnavi grav animalul, lucru pe care cu siguranta nu ti-l doresti.
In comert, gasesti numeroase produse care te pot ajuta la mentinerea unei igiene optime. Iata cateva recomandari in acest sens:

Solutie pentru pete si mirosuri – Fiecare caine murdareste la un moment dat covorul, sau isi lasa amprentele nedorite, pe undeva prin casa. Cum nu te poti supara pe el, trebuie sa cureti dupa el, iar o solutie speciala pentru astfel de situatii este bine venita.

Solutii pentru dinti si urechi – Pentru a-i mentine o igiena perfecta a dintilor si a urechilor, poti opta pentru solutii speciale care, pe langa faptul ca iti vor curata catelul, vor lasa si un miros placut.

Perii pentru blana – Blanita patrupedului trebuie ingrijita in cel mai atent mod cu putinta, pentru a nu deveni un magnet de impuritati si microbi. Pentru asta, exista numeroase variante de perii cu ajutorul carora poti pastra blana cainelui curata si neincalcita.

Aparate de tuns – Daca nu ai timp sau vrei sa economisesti banii pe care i-ai cheltuit ducand cainele la un salon special, iti recomandam un aparat de tuns. Vara, cel putin, cainele tau va avea nevoie de o improspatare a blanitei si singurul mod de a face asta este de a o da jos si a astepta una noua.

Cleste de unghii – Un instrument absolut necesar in cazul in care ai un caine. Din momentul in care cresc, unghiile pot deveni un adevarat cosmar, te pot zgaria sau iti pot distruge mobilierul. Pentru a preveni asta, trebuie sa ai un cleste de unghii, cu care sa ii faci pedichiura catelului, de fiecare data cand simti ca este nevoie.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro