Din momentul in care ai devenit posesor de caine, trebuie sa ai grija in mod deosebit de igiena lui. O igiena deficitara iti poate aduce mirosuri neplacute in casa si iti poate imbolnavi grav animalul, lucru pe care cu siguranta nu ti-l doresti.
In comert, gasesti numeroase produse care te pot ajuta la mentinerea unei igiene optime. Iata cateva recomandari in acest sens:

Solutie pentru pete si mirosuri – Fiecare caine murdareste la un moment dat covorul, sau isi lasa amprentele nedorite, pe undeva prin casa. Cum nu te poti supara pe el, trebuie sa cureti dupa el, iar o solutie speciala pentru astfel de situatii este bine venita.

Solutii pentru dinti si urechi – Pentru a-i mentine o igiena perfecta a dintilor si a urechilor, poti opta pentru solutii speciale care, pe langa faptul ca iti vor curata catelul, vor lasa si un miros placut.

Perii pentru blana – Blanita patrupedului trebuie ingrijita in cel mai atent mod cu putinta, pentru a nu deveni un magnet de impuritati si microbi. Pentru asta, exista numeroase variante de perii cu ajutorul carora poti pastra blana cainelui curata si neincalcita.

Aparate de tuns – Daca nu ai timp sau vrei sa economisesti banii pe care i-ai cheltuit ducand cainele la un salon special, iti recomandam un aparat de tuns. Vara, cel putin, cainele tau va avea nevoie de o improspatare a blanitei si singurul mod de a face asta este de a o da jos si a astepta una noua.

Cleste de unghii – Un instrument absolut necesar in cazul in care ai un caine. Din momentul in care cresc, unghiile pot deveni un adevarat cosmar, te pot zgaria sau iti pot distruge mobilierul. Pentru a preveni asta, trebuie sa ai un cleste de unghii, cu care sa ii faci pedichiura catelului, de fiecare data cand simti ca este nevoie.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
Acvaristic.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
AquaZoo
arcaanimalelor.ro
dogmag
Echipamente Acvarii
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
King Maru
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet Shop Mall
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
petme.ro
PetShop4You
petshopexpres.ro
pet-shops.ro
Pro-aquarium.ro
PufuBoutique
Tropheus
Tropheus.ro
tucradio-acvariu.ro
Veterrinara.ro
VFT Cichlids
virtualpet.ro
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro