Daca ai un caine sau daca vrei sa achizitionezi unul, trebuie sa stii cum sa ai grija de el pentru a-l face fericit. Unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tii seama este hrana. Cand vine vorba de mancare pentru caini, calitatea este foarte importanta pentru caine si poate face diferenta intre un animal sanatos si unul mai putin sanatos.

Desi cainele este foarte pofticios si ar putea baga orice in burtica, pentru a-l mentine puternic trebuie sa evitam hrana pentru caini ce contine fainoase. Fiind un animal carnivor, acesta trebuie sa manance carne in proportie de 90%.

Modul cel mai bun de a-l hrani este acela de a-i cumpara hrana caini optima pentru el, chiar daca avem impresia ca ceea ce mancam noi poate fi suficient de bun si pentru  el.

Hrana din comert este extrem de variata si exista foarte multe solutii pentru pofticiosul tau. Este recomandat sa alternezi intre hrana uscata pentru caini si hrana umeda si sa cumperi mancare caini de cea mai buna calitate, cu multa atentie la ce anume contin crochetele uscate sau conservele umede. Crochetele trebuie sa contina neaparat proteine, nu inlocuitori de proteine, iar mancarea umeda este necesar sa fie proaspata.

Cand alegi mancarea pentru cainele tau, trebuie sa tii cont de mai multe criterii: talia lui, cat de activ este, varsta lui si nu in ultimul rand, tipul rasei. Din fericire, firmele producatoare de mancare s-au gandit deja la asta si poti gasi pungi cu mancare caini special facuta pentru cainele tau. Ai grija si la calitatea pe care o are mancarea, pe piata gasesti mancare foarte ieftina, care in general este si produsa cu numeroase chimicale, mancare premium, care este cat de cat buna si mancare super premium, care desi este destul de costisitoare, este perfecta pentru patrupedul tau.

Pretul pentru un kg de mancare este, in general, intre 15 lei si 30 de lei.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro