Cu ce iti hranesti pasarea?

Daca ai optat pentru compania unei pasari, fie ca este vorba de un papagal, perus sau orice alta zburatoare, trebuie sa stii ce optiuni de hrana ai pentru aceasta, pentru a ii asigura confortul si sanatatea necesara.
Pe piata exista extrem de multe variante de hrana pentru pasari, iar acestea se impart in mai multe categorii:
Seminte – Evident, cea mai apreciata hrana de catre pasari este cea care consta in seminte, deoarece acestea aduc toti nutrientii de care pasarile au nevoie, sunt gustoase si se mananca usor. Semintele sunt ambalate in functie de tipul de pasare, putand sa optezi pentru seminte pentru papagali mari, seminte pentru pasari mici sau seminte dedicate unei anumite rase. Poti gasi fie un anumit tip de seminte, fie amestecuri extrem de gustoase, de care pasarea ta va fi foarte incantata;
Meniuri complete – Acestea sunt, fara doar si poate, cea mai buna optiune de alimentatie pentru pasarea ta. Vei gasi meniuri special dedicate pentru ea, care ii aduc aportul necesar de vitamine, zaharuri, uleiuri si minerale. Preturile pentru astfel de meniuri difera in functie de cantitate si de calitate si incep de la cativa lei, ajungand la cateva zeci de lei;
Suplimente alimentare – In cazul in care pasarea ta nu poate sa isi ia toti nutrientii necesari din alimentatia pe care i-o oferi, trebuie sa ii cumperi suplimente alimentare, care sa ii completeze modul in care se hraneste. Poti opta pentru suplimente complete, cu miere, pentru blocuri minerale sau pentru suplimente care au rolul de a intari coloritul penelor.
In momentul in care te hotarasti cum vrei sa iti hranesti pasarea, cel mai bine este sa consulti un medic veterinar sau chiar pe cel care iti vinde mancarea, pentru a te asigura ca optiunea pe care o alegi este cea mai buna.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro