Ai o rozatoare sau esti pasionat de aceste vietati si vrei sa cresti una? Inainte de a te apuca de aceasta activitate, asigura-te ca stii cum sa te comporti cu ea si ca stii ce trebuie sa faci in momentul in care rozatoarea ta se imbolnaveste. Din fericire, exista numeroase remedii pentru majoritatea problemelor pe care le au rozatoarele, majoritatea dintre acestea fiind gasite in farmacii.
Daca iti doresti sa dresezi animalul sa faca anumite trucuri cu care sa ii incanti pe cei din jur, poti sa optezi pentru un remediu natural produs din diverse flori, care are rolul de a dezvolta capacitatea de invatare.
In cazul in care rozatoarea ta se imbolnaveste de diaree, poti opta pentru un extract vegetal, care are un efect foarte puternic asupra acestei probleme si se poate folosi atat la hamsteri, porci de guineea sau soricei cat si la pasari sau reptile.
Exista momente cand animalutul raceste. Fie ca este vorba de o scadere a imunitatii sau de o greseala de-a ta ca l-ai lasat in frig, acesta trebuie sa se insanatoseasca. Din fericire, exista solutii speciale pentru asta, care lupta impotriva racelii la rozatoare.
In cazul in care soricelul, hamsterul sau porcusorul tau sufera de lipsa de pofta de mancare, poti opta pentru o solutie Sera, care se administreaza foarte usor si care mareste pofta de a infuleca iar automat sanatatea companionului tau este ridicata.
O alta problema cu care se confrunta destul de des rozatoarele, este anxietatea. Din acest motiv, farmaciile veterinare pun spre vanzare numeroase pastile naturale, care au rol benefic asupra acesteia.
Nici infectiile si inflamatiile nu sunt neglijate, o simpla solutie ajutand micutul companion sa scape de ele.
In anumite momente ale anului, rozatoarele sufera de caderea blanii si pot dezvolta anumite eczeme. Si pentru aceasta problema exista o solutie, numita Vitakraft, care reuseste sa trateze intr-un mod natural si eficient toate eczemele posibile.

Parteneri


Accesorii-Acvariu.ro
AllPetShop
animal-shop
Animalul Fericit
animax.ro
aquariumshop.ro
arcaanimalelor.ro
elefant.ro
eMag
GralShop.ro
happypets.ro
HomePets.ro
LifePet.ro
nevertebrate.ro
OnlinePet.ro
pentruanimale.ro
Pet Magazine
Pet365.ro
Petissimo.ro
PetLife
petmagia.ro
PetMart
PetShop4You
petshopexpres.ro
Pro-aquarium.ro
Tropheus
Tropheus.ro
VFT Cichlids
Zoofast
Zoomania
zooplus.ro